kikapcsolódás

2018.12.11. 15:30

Öt pingvin segítheti a kezdőket a jégpályán

Szeri Árpád

Fotó: Mártonfai Dénes

Beköszöntött a tél, ezzel együtt pedig a Szekszárdi Sportközpont megnyitotta a Szekszárdi Műjégpálya kapuit. A régió egyetlen sátorfedéses jégpályáján már tizenkettedik éve várják a korcsolyázás és jégkorongozás szerelmeseit. Az előző évekhez hasonlóan továbbra is ingyen WI-FI áll a korisok rendelkezésére, akik így a friss élményekről készült fotókat és videókat azonnal megoszthatják a világgal. A gyermekeket öt, korcsolyázni segítő pingvin fogadja: segítségükkel a gyakorlatlanok játékosan sajátíthatják el a jégen siklás fortélyait. Az sem jelent gondot, ha valakinek nincs saját jégkorcsolyája, a megoldást a helyszínen megoldható bérlés jelenti. A siklás élményét jelentősen ronthatja, ha az eszköz nem elég éles, ezért idén is működik a korcsolyaélezés. Ezzel kapcsolatban időpont egyeztetés céljából a központi telefonszámot (20/374-4799) lehet hívni.

December 27-én, csütörtökön lehetőség lesz a karácsonyi bejgli lemozgására, erre szolgál a pályán tartandó, éjszakában nyúló jégdiscó. Ezen kívül januárban megtartják a Jégpályák Éjszakája című rendezvényt, s nem marad el a februári farsangi buli sem.

A Szekszárdi Sportközpont az elmúlt évhez hasonlóan januárban és februárban korcsolyaoktatást is szervez, ennek részleteiről a www.szekszardisport.hu-n és a Szekszárdi Műjégpálya Facebook-oldalán lehet majd tájékozódni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában