gyönki vegyesbolt

2019.01.29. 15:30

Negyven aláírást gyűjtöttek össze

Brunner Mónika

Fotó: Mártonfai Dénes (archív)

Ígéretükhöz híven kitűzték a fekete zászlót, és már közel negyven aláírást gyűjtöttek a gyönkiek, miután kedvenc, 103. sz. vegyesboltjukat január 24-én, csütörtökön bezárták.

Frischkorn Ádám abban bízik, még legalább hatvanan csatlakoznak a kezdeményezésükhöz. A kézjegyekkel ellátott dokumentumot – egy hivatalos levél kíséretében – juttatják majd el a korábbi üzemeltető Kop-Ka Zrt.-hez, bízva abban, hogy újranyitja az üzletlánc a boltot. Bár hozzátette, úgy tudják, fodrászat lesz a helyén.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Kop-Ka Zrt. nem tudta nyereségesen működtetni a kisboltot, ezért január 24-én bezárta, és inkább a nyolcszáz méterre fekvő nagyobb üzletük kínálatát szélesítette. Viola Szabolcs elnök-vezérigazgató akkor lapunknak elmondta, noha megérti a helyiek elkeseredettségét, de több kísérletet is tettek a forgalom növelésére, ám ennek nem volt eredménye. Arról is beszélt, hogy az ingatlanra bérlőt keresnek. Más településen is volt példa arra, hogy magánvállalkozó nyitott kisboltot az előző helyén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában