bál

2019.02.18. 18:10

Népviseletben ropták egészen hajnalig

Hanol Erzsébet

Fotó: Shutterstock

Népviseleti bált rendezett a Tehetség Művészeti Alapítvány és a Művészeti Iskola a pusztahencsei művelődési házban. Iker Józsefné, az iskola igazgatója elmondta, hogy sokan érkeztek népviseletben a bálra, amelyet harmadik alkalommal szerveztek meg. A vendégeket pezsgővel és a Kék Duna keringő dallamaival fogadták.

A megnyitó műsorban a Tehetség Táncműhely táncosai uszódi, illetve kalotaszegi táncokat adtak elő, a pusztahencsei Vadvirág Népi Együttes zoboraljai asszonycsúfolódást mutatott be és csárdást jártak, a művészeti iskola paksi, sárbogárdi és szalkszentmártoni növendékei pedig énekeltek. Köszöntőt Fazekas Gábor, Cece polgármestere, Iker Józsefné és Bodáné Farkas Szilvia, a művészeti iskola igazgató-helyettese mondott.

Az est folyamán tombolasorsolás is volt és egy meglepetést, őrkői cigány táncot is láthattak a vendégek. A hajnalig tartó bálban természetesen őket is megtáncoltatták és közösen énekeltek is. A talpalávalóról Dulai Zoltán és barátai, valamint az Ikarus zenekar gondoskodtak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában