farsang

2019.03.03. 18:20

A legidősebbek is főszereplők voltak

Steinbach Zsolt

Fotó: Domokos Gábor

Páratlan dolog, amit a Mözsi Nyugdíjas Klub produkál. Az, hogy több évtizede rendeznek farsangi bulit, még nem különleges. Ám, hogy több, mint húsz éve két órás farsangi produkciót adnak elő, amelynek nemcsak szereplői a társaság tagjai, de a rendezői, jelmeztervezői, dramaturgiai feladatot is ők látják el, az már biztos kuriózum.

Nem véletlen, hogy a nyugdíjas farsang igazi társadalmi esemény. Annyira, hogy a főpróba is teltház előtt zajlik a Mözsi Művelődési Házban.

Így volt ez idén is. A péntek esti, Csongrádi Imre klubvezető által felkonferált előadásra hónapok óta készült a több mint húszfős szereplőgárda. A műsorban közel tizenöt produkció szerepelt, ének, vers, tánc, illetve vidám, többnyire a szex és a szesz témája körül forgó jelenetekkel. A műsorszámokat a klub legidősebb tagja, a 87 éves Laszlovszky Imre kötötte össze pikáns viccekkel. Jellemző, hogy a második legidősebb, Izsák Károlyné is főszereplő volt.

A közönség jól szórakozott, a kitűnő hangulat a műsor után kezdődött bálban csúcsosodott ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában