Mi Hazánk Mozgalom

2019.03.14. 10:30

Lakossági fórumra várták az érdeklődőket

Brunner Mónika

Fotó: Makovics Kornél

Lakossági fórumot tartott Toroczkai László és Dúró Dóra a Mi Hazánk Mozgalom képviseletében Szekszárdon, a Scarabeus rendezvényteremben. Az azt megelőző sajtótájékoztatón Dúró Dóra országgyűlési képviselő elmondta, pártjukat csak néhány hónapja jegyezték be, de országjárásuk állomásain mindenhol érkeznek az érdeklődők. Tapasztalataik szerint igenis van társadalmi igény az ellenzéki politikára. Szabó Balázs volt szekszárdi Jobbik-elnököt és Jelics Viktória kétgyermekes édesanyát emelte ki, mint akikre a mozgalom Tolna megyében leginkább támaszkodni tud.

Az európai parlamenti választással kapcsolatban elmondta, bíznak benne, hogy sikerül mandátumot szerezniük, hiszen Toroczkai László listavezető személye hiteles a magyar politikában. Dúró Dóra jól ismeri a Tolna megyét érintő legfontosabb problémákat, hiszen a döbröközi általános iskolában tanult, onnan került Dombóvárra, majd Budapestre egyetemre. Úgy látja, hogy a megye kistelepülésein elsősorban hétköznapi problémák foglalkoztatják az embereket, ezért fontosnak tartja, hogy az egészségügy fejlesztése során méltó időskort tudjanak biztosítani, valamint meg tudják állítani az elvándorlást, amely ezt a térséget is sújtja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában