megyei programsorozat

2019.04.08. 09:30

Indul a Pedagógiai Szakszolgálatok Hete

Budavári Kata

Fotó: Illusztráció (Shutterstock)

A Pedagógiai Szakszolgálatok Hete országos szinten megrendezett programsorozat. A Tolna Megyei Pedagógiai Szakszolgálat is várja az érdeklődőket nemcsak a megyeszékhelyen, hanem Bonyhádon, Dombóváron, Tamásiban, Pakson.

A látogatható foglalkozások igen sokszínűek. Április 8. és 12. között a Babits Mihály Kulturális Központban tekinthetők meg azok az alkotások, amelyek alsó tagozatos diákok számára meghirdetett „Mi leszel, ha nagy leszel?” című rajzpályázatra érkeztek. Dombóváron lehetőség nyílik megismerni az állatasszisztált terápiát, Bonyhádon sajátos nevelési igényű és tanulási nehézséggel küzdő gyermekeknek tartanak csoportos foglalkozást. A szekszárdi tagintézményben filmrészletek segítik az iskolai bántalmazásról szóló konzultációt.

Április 11-én, csütörtökön 17 órai kezdettel a Szekszárdi Garay János Gimnáziumban Beszéljünk a pályaválasztásról! címmel Gubik András a Tolna Megyei Pedagógiai Szakszolgálat pályaválasztási tanácsadó pedagógusa tart előadást pedagógusoknak, szülőknek és diákoknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában