Akkreditált Kiváló Tehetségpont

2019.04.01. 12:00

Kiváló minősítést kapott az iskola

Hanol Erzsébet

Fotó: Shutterstock

Megújította Akkreditált Kiváló Tehetségpont címét a decsi Bíborvég Általános Iskola. A tanúsítványt hétvégén a Kárpát-medencei Tehetségnapon vehették át. A minősítés bővíti a tehetséggondozási lehetőségeket. A címet 2012 óta tudhatja magáénak az intézmény, és 2015-ben egyszer már sikerült megújítani – tájékoztatott Bergerné Ifju Erzsébet igazgató. Elmondta, hogy a mostani eljárásban az online regisztráció után februárban az akkreditációs szakértők felkeresték az iskolát, hogy meggyőződjenek a tehetségsegítő munka minőségéről.

Közös eredmény

Az igazgató kiemelte, hogy az újabb kiváló minősítés a decsi pedagógusok közös eredménye, és miként azt az értékelésben is leírták: a diákok és a tanárok mellett a szülőket is bevonják. A tehetséggondozó munka megjelenik a diákvállalkozások tevékenységében, a matematikai gondolkodás fejlesztésében logikai és stratégiai-táblás játékokkal, a néphagyomány ápoló, művészeti, kézműves tevékenység sokféleségében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában