megmérettetés

2019.04.02. 09:30

Sikeresen szerepelt az Eb-kvalifikációs versenyen a Pódium

Sikerrel szerepeltek a paksi Pódium Táncstúdió növendékei a Magyar Látványtánc Szövetség területi kvalifikációs versenyén Kaposváron.

Hanol Erzsébet

Fotó: Beküldött kép

Trungel Vivien, az iskola vezetője elmondta, hat gyermekkel vettek részt a megmérettetésen. Tóth Csenge Luca a minikorcsoportban gimnasztikus látványtánc kategóriában ért el magas pontszámot, kapott aranyminősítést és különdíjat. Az ugyancsak minikorcsoportban szereplő Rohr Luca látványtánc profi kategóriában, a szintén minikorcsoportos Lendvai Linda gimnasztikus látványtánc kategóriában érdemelt ezüstminősítést. A minikorcsoportban induló Kőfejü Levente street dance mix kategóriában, a gyermekkorcsoportban versenyző Szabó Panna Gréta gimnasztikus látványtánc, míg a junior Paczolay Nóra akrobatikus látványtánc kategóriában kapott aranyminősítést.

A válogató az Európa-bajnokság egyik selejtezője volt. Négy területi versenyt rendeznek, és miután mindegyik lezajlott, a pontszámok alapján dől el, kik vehetnek részt az országos fordulóban, majd az Eb-n, amelynek idén Balatonfüred ad otthont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában