ballagás

2019.05.05. 18:10

A Csapó díjazta a kiemelkedő teljesítményeket

Szeri Árpád, Steinbach Zsolt

Fotó: Makovics Kornél

Végeláthatatlan autósor övezte szombaton a Csapó Dániel Szakközépiskola előtti területet. Ezen a napon szülőt, rokont és ismerőst vonzó eseményként öt osztály kilencven diákja ballagott. Simonné Szerdai Zsuzsanna főigazgató útravalóként a tanulás fontosságát emelte ki beszédében. Ezt a gondolatot látványosan alátámasztotta a Csapó Alapítvány idén első alkalommal átadott, ötven–ötvenezer forinttal járó különdíja, melyet három, kiemelkedő teljesítményt nyújtó végzős vehetett át.

Ötvennégy színes léggömb szállt fel szombaton délelőtt a tolnai Szent István Katolikus Gimnázium előtt, szimbolizálva, hogy a végzős diákok hamarosan útra kelnek. Az idei rendhagyó ballagási ünnepségen a két búcsúzó osztály mellett az 50 éve Tolnán érettségizettek is részt vettek. A 11. évfolyamosok közül Link Réka és Fazekas Vivien köszönt el a ballagóktól, a végzősök nevében Manfrédi Richárd és Riesner Dávid búcsúzott. A tanári kórus és a ballagó Steinbach Luca pedig a Balu búcsúja című dalbetétet adta elő Szemerei Eszter és Szabó Nándor közreműködésével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában