közmeghallgatás

2019.05.07. 16:20

Csatorna Kövesden és Lajvéron is lesz

Mauthner Ilona

Fotó: Illusztráció (Shutterstock)

Húsvét előtt, nagyhéten tartott az önkormányzat közmeghallgatást Kövesden, majd ezt követően Lajvéron. A legfontosabb téma mindkét helyen a szennyvízhálózat építési munkálatai, illetve a hálózat átadásának időpontja volt, számolt be az eseményről a bataszek.hu.

A közmeghallgatáson a kivitelező cég vezetője elmondta, várhatóan augusztusi átadásra számíthatnak a lakosok. Az építkezés miatt most még szinte járhatatlan utak rendbehozatala is addigra készül el. A rákötésekről mindenkit levélben fognak majd értesíteni.

Kövesden – mivel a tavalyi forrásokat nem használták ki – 2,5 millió forint áll rendelkezésre fejlesztésre, amit nagy valószínűséggel a bekötő út felújítására fognak fordítani, mondta dr. Bozsolik Róbert polgármester.

A Kövesden lakók közül többen is panaszkodtak az ivóvíz minőségére is, amivel kapcsolatban az illetékesek megteszik a szükséges lépéseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában