együttműködés

2019.05.17. 16:20

Segíti a bank a szekszárdi borászokat

Mauthner Ilona

Fotó: Beküldött kép

Együttműködési megállapodást írt alá az Erste Bank a Szekszárdi Borvidék képviselőivel a borvidék fejlesztése érdekében. A pénzintézet Kadarka néven összeállított egy speciális, kifejezetten a borászok igényei alapján kialakított termékcsomagot is.

Az erről szóló együttműködési megállapodást május 16-án írták alá a pénzintézet és a szekszárdi borászok képviselői: Szerdahelyi Róbert, a bank kis- és középvállalatokkal foglalkozó területének igazgatója, Bősz Adrián, a Szekszárdi Borvidéki Tanács elnöke, dr. Bodri István, a Szekszárdi Hegyközség elnöke, valamint Vesztergombi Csaba, a Szekszárd Borvidék Nonprofit Kft. felügyelőbizottságának elnöke. Szekszárd az egyik legrégebbi magyar borvidék, 2300 hektáros területén mintegy kétszáz borászat működik. Ebből közel ötven azoknak a borászatoknak a száma akiknek a boraival az ország több pontján a boltok polcain is találkozni lehet.

A Kadarka néven összeállított csomag, a magánszemély ügyfeleknek, mikrovállalkozásoknak, valamint a kis- és közepes vállalatoknak szóló ajánlatokat foglalja magába.

Borítóképünkön (balról): Takler András, Vesztergombi Csaba, Szerdahelyi Róbert, Bodri István és Bősz Adrián

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában