Napsugár Vegyeskereskedés

2019.05.01. 19:10

Sikerrel jártak, kinyit a vegyesbolt

Brunner Mónika

Fotó: Mártonfai Dénes (archív)

Sikerrel jártak a gyönkiek. Mint arról korábban lapunkban beszámoltunk, nem nyugodtak bele, hogy januárban bezárták kedvenc boltjukat, amely nagyon a szívükhöz nőtt. A környéken lakók azonban nem maradnak bolt nélkül, ugyanis az üzletet végül egy helyi lakos, Kolompárné Sárközi Marietta egyéni vállalkozó veszi át. Sárközi Marietta lapunknak elmondta, hogy a korábbi üzemeltető Kop-Ka Zrt.-től bérli a helyiséget, az igazgatótól és a műszaki vezetőtől is sok segítséget kapott. A bolt új neve Napsugár Vegyeskereskedés lesz.

– Kereskedelmi iskolába jártam, később Gyönkön az idősek otthonában kezdtem el dolgozni. Jelenleg gyeden vagyok a kislányommal. Vannak félelmeim, hiszen nem tudom, hogy milyen kritikákat fogok kapni, de mindent megteszek, hogy elégedettek legyenek a bolttal a helyiek – mondta lapunknak Sárközi Marietta.

Az új üzemeltető elmondta, hogy sikeres megállapodást kötött egy nagykereskedelmi céggel, amelytől beszerzi az élelmiszer- és vegyiárut. Reméli, sikerül majd megfelelő választékot kínálnia. Az első hónapokban úgy tervezi, hogy reggel hattól délután kettőig lesz nyitva. Ha lesz rá igény, akkor áttérnek a délutáni nyitvatartásra is.

Frischkorn Ádám gyönki lakos, aki az elmúlt hónapokban minden idejét annak szentelte, hogy újra kinyisson a vegyesbolt, örömét fejezte ki, hogy sikerrel jártak, és megmentették kedvenc helyüket. Ahogy fogalmazott, alig várják a nyitás első napját, május másodikát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában