táncverseny

2019.05.25. 13:00

Szép eredményeket értek el a fesztiválon

Mauthner Ilona

Fotó: Shutterstock

Huszonnyolcadik alkalommal rendezték meg az országos junior táncművészeti fesztivált Budapesten. Tolna megyéből a bátaszéki és a bonyhádi általános iskolások is meghívást kaptak a döntőre, ahol szép eredményeket értek el. A Bátaszéki Kanizsai Dorottya Általános Iskola Alapfokú Művészeti Iskolájának moderntánc tagozatának alapfok 2-3. évfolyama mozdulatművészet kategóriában a harmadik, az alapfok 3-5. évfolyama moderntánc kategóriában szintén harmadik, és kortárstánc kategóriában is harmadik helyezést ért el. A felkészítő tanár Hitter Zsolt volt.

A Bonyhádi Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola, (BÁI ) moderntánc tagozatának alapfok 4-5. évfolyama mozdulatművészet kategóriában első helyezést, karaktertánc kategóriában harmadik helyezést ért el. A felkészítő tanár Szarvas Szilvia Mónika volt. A BÁI moderntánc tagozatának alapfok 3. évfolyama moderntánc kategóriában harmadik helyezést ért el. Felkészítő tanár Hitter Zsolt volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában