Ünnepi Könyvhét

2019.06.14. 10:33

Az életből vette a példákat az előadó

Brunner Mónika

Fotó: Makovics Kornél (archív)

Megtelt Tamásiban a Könnyü László Könyvtár Görög Ibolya „Európaiság-hitelesség-protokoll” című előadásán, tájékoztatta lapunkat Nagy Istvánné könyvtárvezető. A közönség oldott, jó hangulatú előadást hallhatott a mindennapi – köszönés, öltözködés, kommunikáció – és a hivatalos viselkedés – úgy mint tárgyalás, konferencia, fogadás – szabályairól egyaránt. A „protokoll nagyasszonya” sok-sok humorral fűszerezve, az életből vett tapasztalatokkal kalauzolta közönségét a társas érintkezésre vonatkozó előírások útvesztőjében.

Az író-protokollszakértő meghívásával egyrészt a 90. Ünnepi Könyvhetet zárták, másrészt a közszférában dolgozóknak igyekeztek kedveskedni. A meghívást szép számban el is fogadták a polgármesteri hivatal dolgozói, óvónők, illetve pedagógusok.

A kilencvenedik Ünnepi Könyvhét Tamásiban múlt héten Borsa Brown, Az Arab, a Maffia, és a Gyalázat című könyvsorozatok szerzőjének közönségtalálkozójával indult. Majd a Garázs-bagázs és az Utazás Dínómdánomba című nagy sikerű mesekönyv sorozatok írója, M. Kácsor Zoltán tartott játékos előadást az óvodásoknak, valamint rendhagyó irodalomórát a kisiskolásoknak. A hét folyamán ingyenes beiratkozással is várta olvasóit a Könnyü László Könyvtár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában