Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége

2019.06.01. 18:10

Döntöttek az elismerésekről, elkeltek a Prima-díjak

Rónai Gábor

Fotó: Mártonfai Dénes

Az idei Prima-díjakról döntött szerdai ülésén a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Tolna megyei elnöksége. A szekszárdi Szász Étteremben ezúttal ünnepi ebéd mellett határoztak a hagyományos év végi elismerésekről. Horváth Ferenc megyei társelnök, az országos elnökség tagja, a sportszekció vezetője most vonult nyugdíjba, s ennek apropóján hívta közös ebédre az elnökség tagjait.

Azt természetesen nem árulták el, hogy kik lesznek az év végi kitüntetettek, így októberig várnunk kell arra, hogy kiderüljön, kik kapják a Prima-díjat, s kik kapják az év vállalkozója díj megyei, illetve országos elismeréseit.

Tavaly a Magyar Zeneművészet kategóriában a Siklósi Krisztián vezette Csurgó zenekart, a Magyar Képzőművészet kategóriában Stekly Zsuzsa bonyhádi zománcművest, Magyar Sport kategóriában pedig Harsányi Máriát, az Atomerőmű KSC Szekszárd utánpótlásnevelő edzőjét ismerték el.

Az ünnepségen Takács Sándorné Zsóka megyei irodavezetőt, Fajszi Lajos megyei elnököt és Horváth Ferencet születésnapja alkalmából tortával köszöntötték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában