városfejlesztés

2019.06.11. 19:10

Lakossági fórum volt kedden Szőlőhegyen

Mauthner Ilona

Fotó: Mártonfai Dénes

Lakossági fórumra hívta Ács Rezső polgármester a szőlőhegyi környék lakóit, a Fagyöngy és a Lugas utca kereszteződésébe. Két nagyobb sátrat is felállítottak, padokat, asztalt is tettek ki a szervezők, valamint a szőlőhegyi szabadidős központ kialakítására vonatkozó terveket.

Több mint harminc környékbeli fogadta el a meghívást. János Anna elmondta, havonta egyszer az egyik kocsmában szoktak találkozni az ott lakókkal és megbeszélik, mi mindent kellene kialakítani a környéken. Ő pontokba is szedte a lakók kívánságait, amit a polgármesterrel is ismertetett. Zömében a környékbeli utcák – Major, Hegyalja, Barázda, Vessző, Fagyöngy, Harang – útburkolatának a javítását, járdák kiépítését, átfolyók, árkok tisztítását, játszótér kialakítását, a közvilágítás megoldását, a helyi buszjáratok sűrítését kérték. Hasonló igénnyel álltak elő mások is.

Ács Rezső elmondta, minden kérést feljegyeztek, a lakossági fórum helyszínére tervezik egy szabadidőpark kialakítását, ezek terveit be is mutatták az érdeklődőknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában