tolnanémedi

2019.06.13. 16:20

Vízelvezető árkot tisztítottak

Brunner Mónika

Forrás: Shutterstock

Fotó: Illusztráció

Összefogott a lakosság, hogy a Petőfi utcai víz­elvezető árkot kitisztítsák. A vízelvezető régóta problémás volt, ráomlott a föld, benőtte a gaz. A nagyobb esőzéseknél nem tudott elfolyni a víz, és elárasztott néhány házat a környéken.

– A környékbeli lakosokkal társadalmi munkában dolgoztunk. Rengeteg szemetet, gazt szedtünk ki, valamint egy jó nagy kupac földet, amit az önkormányzat hamarosan elszállíttat – tájékoztatta lapunkat Vígh László polgármester.

Az egyik lakos önként jelentkezett, és az ároknál levágta a füvet, emellett még mindig van mit tenni, hogy tiszta legyen a vízelvezető árok.

A falunak a kisebb bosszúság mellett öröm, hogy hamarosan megújul az önkormányzatuk épületének teteje az egyik, még tavalyi nyertes pályázatuknak köszönhetően. A cserép és a faszerkezet már megérkezett Tolnanémedibe, a munka várhatóan két héten belül elkezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában