ZeGaBo

2019.07.05. 15:30

A Zenés Gasztro Bortúrán benépesültek a györkönyi pincék

Hanol Erzsébet

Fotó: Molnár Gyula

A ZeGaBo-t, vagyis a Zenés Gasztro Bortúrát rendezték nemrég Györkönyben. Braun Zoltán polgármester elmondta, hogy ez a Györkönyi Pincehegyért Egyesület legfiatalabb rendezvénye, amely évről évre egyre több látogatót vonz. Idén is benépesült a tizenegy hektáros Pincefalu, ahol hét helyszínen, hét borásszal, hét különböző étellel és hét zenei műfajjal várták a vendégeket. Volt, ahol magyar, másutt német népzene szólt, máshol country vagy éppen jazz-blues.

A polgármester kiemelte, hogy a visszajelzések alapján kijelenthető: nagyon jól sikerült a rendezvény. Mint mondta, az egyik vendég úgy fogalmazott, mesebeli vidék ez, látva az éjszakai bortúra kivilágítását. A program népszerűségét jelzi az is, hogy az ország távolabbi pontjairól is érkeztek érdeklődők. A szervezők ugyanakkor arra törekednek, hogy a rendezvény ne nője ki magát, szeretnék megőrizni a békés, barátságos jellegét.

Braun Zoltán egyúttal gratulációját fejezte ki mindazoknak, akik munkájukkal hozzájárultak a szervezés sikeréhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában