fejújítások

2019.07.21. 18:10

Elkészült már az új kolumbárium a temetőben

Mauthner Ilona

temető kolumbárium urnafal

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Elkészült Bátaszéken a Garay utcai városi köztemetőben az új kolumbárium, negyven sírhellyel bővült a temető. A kivitelező cég, az Amrein Kft. a napokban adta át az elkészült urnafalat, számolt be az eseményről a bataszek.hu.

Folyik a Garay utca felújítása is, a munkálatok befejezési határidejét módosították, eszerint augusztus 31-e a befejezés napja. Az első ütemben a Nyéki utca és a temető északi bejárata közötti szakaszon még az út felújítása és csatorna építése zajlik, illetve a járda és a csapadékvíz-elvezető árkok kiépítési munkálatai folynak, emiatt ez a szakasz még mindig munkaterület, ahol a városlakók biztonsága érdekében tilos közlekedni.

A közlekedési balesetek elkerülése érdekében az önkormányzat kéri a lakosságot az elővigyázatosságra. Augusztus végéig a városi köztemetőt a Garay utca felől nem lehet megközelíteni, az utca bejáratai zárva lesznek a befejezésig. A temető Nyéki utca felőli bejáratán a látogatók zavartalanul közlekedhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában