falunap

2019.07.29. 19:10

Gondos vendéglátásban részesültek a murgai falunap vendégei

Hanol Erzsébet

Fotó: Beküldött fotó

Az egészség mindenkinek jár. Ez volt a nemrégiben rendezett murgai falunap mottója, amelyen különböző információs pontokkal várták az érdeklődőket. Volt, ahol a sport fontosságáról, másutt a függőségek hatásairól adtak tájékoztatást, az egészséges táplálkozást hangsúlyozó állomáson pedig kóstolóra is volt lehetőség – mondta el Felkl Márton polgármester.

Mindemellett színpadi műsorral is készültek a szervezők. Fellépett a hőgyészi Free Dance Tánccsoport, a tolnai Vándorló Szépkorúak Baráti Köre, a Hőgyészi Német Nemzetiségi Tánccsoport, a Zombai Virágszálak Roma Klub, a Zombai Székely Hagyományőrző Egyesület, a Medinai Tamburazenekar és a Tamási Operett Színjátszócsoport. A gyerekek szórakozását többek között légvár, trambulin, vízgolyó és íjászat szolgálta.

A szervezők gondoskodtak a vendégek ellátásáról is, így lángos, virsli és kuglóf is került az asztalokra, míg este gulyással kínálták a résztvevőket. A közös vacsora után Kovács Gergő énekes adott koncertet. A napot bál és tűzijáték zárta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában