gyász

2019.07.06. 19:48

Karcsi, a fotóriporter elment

TN

Mély megrendüléssel értesültünk családjától, hogy volt kollégánk, Gottvald Károly fotóriporter tragikus hirtelenséggel elhunyt. A megyei napilap, a Tolnai Népújság szerkesztőségének oszlopos tagja volt, sok-sok évtizeden keresztül dokumentálta a megye életét. Nyugdíjasként is számíthattunk a munkájára, naponta bejárt a szerkesztőségbe még az elmúlt héten is, amikor értesültünk róla, hogy rosszul lett, kórházba került. De bizakodtunk, hogy csak múló betegség, és hamarosan ismét kezébe veszi a fényképezőgépet. Sajnos nem így történt. Halála veszteség nekünk, kollégáinak, de az egész megyének is. Rá emlékezve elevenítjük fel a nemrégiben vele készült cikket.

[embed]https://www.teol.hu/kultura/helyi-kultura/paratlan-kulturkincs-orzoi-es-megorokitoi-a-gottvald-fele-fotok-1415353/?fbclid=IwAR2S9iUHBbQsCIU8n-flRaNyJyMAQ8ksbwfYrdiOU10OVS1vvR_GYmmTVxQ[/embed]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában