napközi

2019.07.20. 15:15

Több száz gyermek táborozhat

Hanol Erzsébet

gyerekek

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Sikeresen pályázott a Paks Kistérségi Szociális Központ nyári napközis Erzsébet-tábor megszervezésére, így hat héten keresztül biztosítanak tartalmas kikapcsolódást a nyári szünetben. A turnusokra összesen 330 gyerek jelentkezett – írja a TelePaks.hu.

A programok helyszíne a Cseresznyés Pajta területe, ahol többek között kézműves foglalkozás, gyermekjóga, arcfestés és kutyás rendőrségi bemutató várja a gyerekeket. Minden hétre jut egy kirándulás is, Székesfehérvárra, Kecskemétre vagy Lengyelbe viszik a gyerekeket. A turnusokat strandnap zárja sportágválasztóval, habpartival.

Borbás László, a Paksi Kistérségi Szociális Központ vezetője arra kérte a szülőket, ha gyermekük mégsem tud részt venni a táborban, jelezzék azt a [email protected] e-mail-címen, vagy a 75/511-480-as telefonszámon. Ha ezt elmulasztják, más gyerektől veszik el a táborozás, a tartalmas nyári időtöltés lehetőségét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában