koszorúzás

2019.08.16. 19:10

Balesetek áldozataira emlékeztek a Bartal-szobornál

Ihárosi Ibolya

Fotó: Molnár Gyula

A hagyományoknak megfelelően minden évben augusztus 16-án emlékeznek meg a Kölesd mellett levő Bartal-szobornál a Tolna megye közútjain közlekedési balesetben elhunytakról. A megemlékezésen a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság, az Országos Rendőr-főkapitányság, a Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Magyar Közút Nonprofit Zrt., más szervezetek, számos megyei és szomszédos megyében működő motoros klub tagjai és magánszemélyek vettek részt.

Az eseményen ünnepi beszédet mondott, Jámbor István rendőr ezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály Közlekedésrendészeti Szakirányító Osztály vezetője, és Megyeri Zsolt, a Tolna Megyei Baleset-megelőzési Bizottság ügyvezető elnöke. Végezetül a résztvevők elhelyezték virágaikat és koszorúikat a 23 évesen motorbalesetben elhunyt Bartal György emlékére állított obeliszknél. Ezt követően baleset-megelőzési bizottság tanácskozott az aktuális baleseti helyzetről a Kölesdi Művelődési Házban, és bemutatták ittas vezetés megelőzését szolgáló kisfilmjüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában