Hétköznapi Önvédelem

2019.09.05. 18:10

Ingyenes önvédelmi kurzus indul Szekszárdon

Brunner Mónika

20190904_Szekszárd_Nők számára ingyenes önvédelmi tanfolyam indul Szekszárdon. Rácz Petra taekwandó oktató, Ács Rezső Szekszárd Megyei Jogú Város polgármestere_Foto:Mártonfai Dénes/MD Tolnai Népújság

Fotó: Mártonfai Dénes

„Hétköznapi Önvédelem” elnevezésű térítésmentes mini tanfolyamot indít kezdőknek az Alisca Taekwondo Klub és Szekszárd önkormányzata, közös szervezésben. Az első másfél órás önvédelmi oktatás ezen a héten szombaton délután négy órakor kezdődik a Babits Mihály Kulturális Központ Bödő termében. Ezt követően még három előadást tartanak szeptemberben, szintén szombatonként, kivéve a szüreti napok hétvégéjét, akkor vasárnap lesz.

– Célunk, hogy veszélyhelyzet esetén a könnyen megjegyezhető gyakorlatokat, testalkattól és erőnléttől függetlenül bárki tudja alkalmazni. Támadásnál az áldozatnak ki kell szabadulnia a fogásból, és időt nyernie ahhoz, hogy elfuthasson – mondta Rácz Petra, az Alisca Taekwando Klub vezető edzője.

Borítókép: Rácz Petra és Ács Rezső polgármester a sajtótájékoztatón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában