pályázat

2019.09.07. 18:20

Még pályázhatnak a tehetséges fiatalok

Hanol Erzsébet

Még lehet jelentkezni a Tehetséges Paksi Fiatalokért Alapítvány idei pályázatára. A szervezet célja az anyanyelvi kultúra, a művészet, a tanulmányi munka és a sport területén kimagasló eredményt elérő diákok és a velük foglalkozó felnőttek elismerése, ösztönzése.

Támogatják a kiváló teljesítményt nyújtó, felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatókat is. Az általános iskola ötödik osztályától az első diploma megszerzéséig tartó időszakban lehet pályázni, a feltétel, hogy a fiatal állandó lakhelye Paks legyen, vagy a városban tanuljon – írták a polgármesteri hivatal erre vonatkozó közleményében.

A pályázatot írásban kell benyújtani, az űrlap elérhető a Paksi Polgármesteri Hivatal Polgármesteri Titkárságán, a Pákolitz István Városi Könyvtárban, a Városi Múzeumban, a Csengey Dénes Kulturális Központban, a Paksi Képtárban, a Dunakömlődi Faluházban, az oktatási intézményekben, vagy letölthető a www.paks.hu honlapról.

A leadási határidő 2019. szeptember 13., 12 óra. A díjátadó az október 23-i ünnepségen lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában