Puttonyos Fesztivál

2019.09.24. 10:30

Több ezren mulattak a Sárgödör téren

Hanol Erzsébet

20190921_Puttnyos fesztivál_Paks_Horváth Tamás is fellépett_Molnár Gyula_Tolnai Népújság

Fotó: Molnár Gyula

Ismét benépesült a Sárgödör tér Pakson, ezúttal a Puttonyos Fesztivál vonzott mintegy háromezer embert. Kovács Kristóf fesztiválszervező elmondta, hogy nemcsak Paksról és vonzáskörzetéből érkeztek vendégek, hanem az ország távolabbi pontjairól is fogadtak látogatókat. A rendezvényen nagy hangsúlyt kapott a gasztronómia, és a kilátogatók négy helyszínen válogathattak a hagyományos és az újragondolt ételek közül.

Természetesen mindehhez jóféle italok is dukáltak. Hat paksi borász, valamint egy sióagárdi és egy györkönyi pálinkaház képviseltette magát az eseményen. A színpadi program, ahogy az már lenni szokott, a helyi Másképp zenekar koncertjével kezdődött. A formáció több éve, kezdetek óta visszatérő fellépője a Puttonyos Fesztiválnak. Őket Horváth Tamás követte, és adott koncertet a nagyszámú közönségnek, akik közül jó páran maradtak a folytatásra is. A programot szabadtéri buli zárta a kilencvenes és a kétezres évek zenéivel.

A következő rendezvény a Márton-napi Libaünnep lesz a Sárgödör téren – ajánlotta Kovács Kristóf.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában