óvoda

2019.10.10. 14:00

A Hétszínvirág óvoda is gyarapodott a fejlesztéssorozatban

Hanol Erzsébet

Fotó: Molnár Gyula

Új elemekkel bővült a Paksi Benedek Elek Óvoda Hétszínvirág tagóvodájának udvara. Jantnerné Oláh Ilona intézményvezető a műszaki átadáson a Paksihirnok.hu-nak elmondta, hogy egy új, fából készült udvari pavilont kaptak a régi helyett a környezeti nevelési tanösvény részeként. Az építményen belül madarak képeit tették ki a Magyar Madártani Egyesület madárbarát táblájával. Emellett egy már meglévő, a gyerekek körében nagyon kedvelt udvari játék alá színes gumiburkolat került. Az intézményvezető hozzátette, hogy már a kivitelezés is érdekes volt a gyerekeknek, szívesen figyelték a munkálatokat, természetesen a munkaterületen kívülről.

Szabó Péter polgármester arról beszélt, hogy a közelmúltban a Kishegyi úti tagóvodában adtak át két udvari játszóeszközt, ez és a mostani beruházás is egy tervezett fejlesztéssorozat része, amelyben összesen kilenc játszóeszköz kerül óvodák udvarára, illetve közterületi játszóterekre. Az ezekhez szükséges forrást az idei költségvetésből biztosítja az önkormányzat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában