rendezvény

2019.11.15. 09:30

Egész-ség Börzét rendez a műhely

Budavári Kata

Fotó: Shutterstock

Egész-ség Börzét tart a Mentálhigiénés Műhely november 16-án a szekszárdi Babits Mihály Kulturális Központban. Mint azt a szervezet elnökétől, Pócs Margittól megtudtuk, alapvető küldetésük a testi-lelki jólét megteremtésének segítése. Pócs Margit elmondta, az egészségtudatos szemlélet és magatartás elérése és megtartása folyamatos munkát igényel, ezért nagyon fontosak ezek a rendezvények.

Szándékosan választották a címben szereplő börze szót, hiszen azt szeretnék, hogy az érdeklődők vegyenek, vigyenek valami olyan dolgot, programot, ami egészséges életmódjukat szolgálja. Szombaton kortól, nemtől függetlenül, vagy ahogy a Mentálhigiénés Műhely elnöke fogalmazott: bölcsőtől a bölcsességig mindenkit várnak a Babitsba.

Tíz órától előadásokat hallhat a közönség több témában is, így például a gerinctorna jótékony hatásairól és a helytelen szokások levetkőzéséről. Lesz napindító jóga és egyensúlyteremtő hangfürdő, emellett az érdeklődők kipróbálhatnak néhány mozgásformát.

Egészségügyi méréseket is el lehet végeztetni, így például arcdiagnosztikát, biorezonanciális-, illetve frekvenciaterápiás állapotfelmérést, vérnyomás- és vércukor mérést. Az arra fogékonyak életmód tanácsadáson vehetnek részt, és nem marad el a termékbemutató sem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában