adakozás

2019.12.05. 09:30

Cipősdoboznyi adományt várnak

Hanol Erzsébet

Fotó: Shutterstock

Ismét karácsonyi cipősdoboz gyűjtő akciót szervez az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. és az önkormányzat. Azt kérik, hogy a gyerekek számára meleg ruhát, írószert, tisztálkodási szereket, játékokat vagy édességet rejtsen a csomag, de a dobozon legyen feltüntetve, hogy milyen nemű és korú gyermeknek szánják. A családoknak összekészített csomagokba tartós élelmiszert tehetnek az adományozók.

Azok, akiknek nincs idejük ajándékkészítésre, pénzbeli támogatással is segíthetnek. Ezt az atomerőmű F1-es és F2-es portáján, valamint a városháza földszintjén kihelyezett gyűjtőurnába tehetik az akció ideje alatt, vagyis december 12-ig. A cipősdobozokat ugyancsak eddig lehet leadni a városházán, a Tourist Info Irodában és a Csengey Dénes Kulturális Központban, az atomerőmű F2-es portáján és a Tájékoztató és Látogató Központban. Az adományok a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat, a Segítők Háza, a Kistérségi Szociális Központ Fogyatékosok Nappali ellátását biztosító szervezete és a Katolikus Karitász munkáját segítik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában