fodrászat

2019.12.01. 09:30

Ötven éve működteti fodrászatát

TN

Fotó: Shutterstock

Kocsis Józsefné Greifenstein Mária női-férfi fodrász ötven éve működteti fodrászüzletét Kölesden, írja a közéleti.hu. 1950. augusztus 29-én született Kölesden, az általános iskola nyolc osztályát is itt végezte, majd tanulmányait a három éves férfi-női fodrász szakon szerette volna folytatni, de ide nem vették fel, mert nem talált ilyen szak­oktatót. Így édesapja, Greifenstein István férfifodrász mellett két év alatt férfifodrász lett. Ezek után érdi ismerősök révén került az Érdligeti Ipari Iskola férfi-női fodrász tagozatára, ahol a szakma kiváló tanulója versenyen második helyezést ért el. Ugyanekkor az Érdi Vörösmarty Gimnáziumban leérettségizett.

Hazakerülve 1969. november 27-én a Dózsa György utca 21. alatt nyitott fodrászatot. Az üzletet először bérelte, majd 1975-ben a házat férjével megvásárolták. Azóta itt él és dolgozik. 2007-ben nyugdíjba ment, ennek ellenére megszakítás nélkül várja vendégeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában