jótékonysági koncert

2019.12.04. 10:20

Szebbé teszik a karácsonyt

Wessely Gábor

Fotó: Wessely Gábor

Több civil szervezet összefogásával rendeztek jótékonysági koncertet szombaton, a tolnai katolikus templomban. A támogató jegyek árát, a már évek óta bevált gyakorlatnak megfelelően arra fordítják, hogy a Tedd szebbé a karácsonyt! – elnevezésű program keretében, megajándékozzák a városban élő, hátrányos helyzetű gyermekeket. Az ajándékátadó rendezvényt az ünnep előtti napokban tartják.

Lajtai Kati és Nemes András a koncerten Fotó: Wessely Gábor

A koncerten fellépett Lajtai Kati – akit legtöbben a Crystal együttesből ismerhetnek –, és az Ad Libitum Kamarakórus, Simon Péter vezényletével. (Aki a paksi Pro Artis Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója.) Közreműködött Tóth Emese elektromos zongorán és Nemes András gitáron. Köszöntőt a város polgármestere, Appelshoffer Ágnes mondott. A szervezésben a következők vettek részt: Tolnai Háló Közalapítvány, Civil Voks Tolnai Egyesülete, Tolnai Szent István Katolikus Gimnázium, Tolnai Plébánia Karitász Csoportja, Családsegítő Központ, Magyar Vöröskereszt Tolnai Egyesülete valamint a Tolnai Kulturális Központ és Könyvtár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában