kitüntetések

2020.01.24. 18:10

A lakosság javaslatait várják az elismerésekre

Hanol Erzsébet

Forrás: Shutterstock

A lakosság javaslatait várja az önkormányzat a Paks Város Környezetéért kitüntetésre. A díjat azon személyek, szervezetek elismerésére alapították, akik munkájukkal hozzájárultak a város környezetének megóvásához és fejlesztéséhez. Az elismerést kétévente ítélik oda, és április 22-én, a Föld napja alkalmából szervezett ünnepségen adják át.

Az írásban tett javaslatokat 2020. február 24-ig lehet leadni a jegyzői titkárságon a polgármesteri hivatalban. A kitüntetések adományozására javaslatot tehet minden paksi lakos, valamint paksi székhelyű szervezet. Az ajánlásnak tartalmaznia kell a jelölt azon teljesítményét, ami méltóvá teszi a kitüntetésre – írták a Turisztikai, Városmarketing és Kommunikációs Csoport közleményében.

A Paks Város Közbiztonságáért kitüntetés idei díjazottjának személyére szintén javaslatot tehet a lakosság. Azokat ismerik el ezzel, akik sokat tesznek a település közbiztonságáért, tevékenységüket lelkiismeretesen, tartósan magas színvonalon végzik. A díjra a rendőrség, a katasztrófavédelem, a terrorelhárítás, a polgári védelem, valamint a mezőőri szolgálat és a polgárőrség területén tevékenykedő, Pakson szolgálatot teljesítő személyt lehet jelölni. Az indoklással alátámasztott javaslatokat 2020. február 24-ig írásban kell eljuttatni dr. Blazsek Balázs címzetes főjegyzőhöz. A kitüntetést a „Paks Város Közbiztonságáért” megrendezett kitüntetés átadó ünnepségen veheti át a díjazott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában