bál

2020.01.11. 12:30

Az összetartozás jegyében báloztak a garaysták

Foray Nándor

Fotó: Mártonfai Dénes

A hagyományokat folytatják több évtizede, de már évek óta a farsang időszakára kerül ez a bál, nyilatkozta a január 10-ei Garay-bál előtt Heilmann Józsefné, a Garay János Gimnázium igazgatónője. A bál általában mindjárt a farsangi időszak első hétvégéjén van.

Felléptek a Szekszárdi Mozgásművészeti Stúdió (MMS) garaysta diákjai, akik egy nyitótánccal köszöntötték a többieket. Előtte volt egy igazgatói köszöntő. Zenélt az M6-Expressz Zenekar. Tombolasorsolás is volt.

Táncolni a díszteremben lehetett, beszélgetésre pedig a tornateremben osztályokra lebontva, külön asztaloknál biztosítottak lehetőséget az osztályközösségeknek. Mindenki hívhatott egy vendéget a rendezvényre. Nagy létszámban vettek részt a bálon, a szülői munkaközösség segített a szervezésben.

Fontosnak tartják a diákok kulturált kikapcsolódását, mert szeretnék, hogy az összetartozás érzése a szabadidős tevékenységek során is kialakuljon az intézmény tanulóiban. Azt is szeretnék, hogy tanárok és diákok együtt kikapcsolódjanak, mondta Heilmann Józsefné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában