katasztrófavédelem

2020.01.01. 18:10

Megköszönték áldozatos munkájukat

Hanol Erzsébet

Forrás: TMKI

Számos hivatás képviselői ünnepnapokon is dolgoznak. Közéjük tartoznak a tűzoltók, akik az év minden napján 24 órás szolgálatot teljesítenek. Hagyomány, hogy az év utolsó napján dr. Horváth Kálmán kormánymegbízott felkeresi a szekszárdi laktanyát, és koccint a szolgálatban lévő állománnyal – természetesen csak alkoholmentes pezsgővel.

Így volt ez most is. A kormánymegbízott megköszönte az elmúlt év munkáját, és eredményekben gazdag új esztendőt kívánt a tűzoltóknak, valamint a katasztrófavédelmi kirendeltség állományának. Csatlakozott hozzá dr. Balázs Gábor megyei igazgató is, aki azt hangsúlyozta, hogy a tűzoltók mindig, minden körülmények között készen állnak a lakosság védelmére.

Fotó: TMKI

Az igazgató december 31-én a tolnai és a bátaszéki önkormányzati tűzoltóságra is ellátogatott. A paksi és a dombóvári hivatásos tűzoltó-parancsnokság szolgálatban lévő állományát dr. Hábermayer Tamás igazgatóhelyettes, a bonyhádi katasztrófavédelmi őrs tűzoltóit Nagyné Borbandi Judit gazdasági igazgatóhelyettes kereste fel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában