koncert

2020.01.16. 09:30

Sokadszorra szervezték meg a koncertet

TN

Forrás: Shutterstock

Tizenharmadszor várta Karácsonyi koncertre az érdeklődőket a kölesdi önkormányzat, dr. Kiszler Gyula és a református gyülekezet, írja a közéleti.hu. A református templom, a tavaszias időjárás ellenére, adventi hangulattal fogadta a fellépő és hallgató közönséget. A koncertet Kellényi Barbara nyitotta meg. Az első szereplő a Zönge Népdalkör volt, amelynek művészeti vezetője Falkainé Jakab Éva. Görgey Géza lelkész köszöntötte az ünneplőbe öltözött jelenlevőket, és a ünnepkörhöz kapcsolódó ismereteket osztott meg a közönséggel.

A hangversenyen fellépett a Cikói Székely Kórus Szabóné Gáncs Tünde karvezetésével, a Kisdorogi Székely Kórus, akiket Falkainé Jakab Éva vezényelt és a Szekszárdi Gárdonyi Zoltán Református Kórus az alapító karnaggyal, Naszladi Judittal. Közreműködött Lozsányi Tamás orgonaművész. A koncert végén a közös éneklés, majd a már megszokott szívélyes vendéglátás sem maradt el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában