kinevezés

2020.03.19. 11:46

Dr. Ritter Beáta a megyei önkormányzat új aljegyzője

Tavasztól új főjegyzője lett a Tolna Megyei Önkormányzat Hivatalának, dr. Baranyai Eszter személyében, aki február végéig aljegyzőként dolgozott a szervnél. A megüresedett pozícióra nevezte ki dr. Ritter Beátát a megyei közgyűlés elnöke, Fehérvári Tamás – tájékoztatott sajtóközleményében a Tolna Megyei Önkormányzat.

TEOL

Forrás: Beküldött kép

Az új aljegyző is az apparátus tagja immár négy esztendeje, hiszen 2016. februárjától jogi ügyintézőként dolgozott a hivatalban. Szakmailag kiváló, a megyéért elkötelezetten munkálkodó köztisztviselőt sikerült az aljegyzői feladatokkal megbízni – fogalmazott a vezetőség.

Fotó: Beküldött kép

Dr. Ritter Beáta a Bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnáziumban érettségizett (1997), majd jogi diplomájának megszerzését követően a kormányhivatal jogelőd intézményeinél – majd természetesen a kormányhivatalnál – a helyi önkormányzatok törvényességi felügyeletével kapcsolatos feladatokat látta el.

Európa Jogi Szakjogász képzettséget szerzett, valamint 2007-ben sikeres jogi szakvizsgát is. Bonyhádon él családjával, s a velük töltött időn felül szívesen túrázik és kerékpározik, illetve a kertészkedésben és olvasásban leli örömét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában