babaklub

2020.03.03. 10:30

Luffatökből készítettek környezetbarát szivacsot a klubban

Foray Nándor

2020.03.02 Szekszárd, Szekszárdon a gyermek könyvtárban zenés éneklős foglalkozást tartottak 2-4 éves gyermekeknek. fotó: Makovics Kornél

Fotó: Makovics Kornél

A környezettudatos háztartás; tisztítószerek, tisztálkodószerek címmel tartott előadást Póczik Lili a Zölden Szekszárdon és környékén közösség képviseletében a gyermekkönyvtári Baba­klubban tegnap délelőtt. Tíz órától Kovácsné Szabó Lívia gyerekkönyvtáros állatos mesét mondott a kisgyerekeknek, közös éneklést és mondókázást is kezdeményezett velük és az anyukákkal. Ilyen játékos foglalkozást minden hétfőn tart. Utána mutatta be Póczik Lili a Zölden Szekszárdon és környékén csoportot. Mint mondta, szemétszedéseket szerveznek, workshopokat tartanak, melyeken tisztítószereket készítettek környezetbarát anyagokból, müzlit csomagolásmentesen, kendőket méhviaszból. A következő workshopon újrahasznosítható textíliákat varrnak.

Most a tisztítószerekre és a tisztálkodószerekre helyezte a hangsúlyt. Ajánlotta az újraszalvétát, a luffatök-mosogatószivacsot, a bambusz fogkefét. A Zölden Szekszárdon és környékén áprilisban, májusban és júniusban is képviselteti magát a Gyermekkönyvtárban, a környezettudatos háztartásért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában