szekszárdi önkormányzat

2020.04.03. 09:54

A gyermekétkeztetés rendje a tavaszi szünet alatt Szekszárdon

TEOL

Forrás: Shutterstock

A hátrányos helyzetű és a halmozottan hátrányos helyzetű általános és középiskolások számára a tavaszi szünetben, illetve annak két munkanapján (április 9. és április 14.) is biztosítja a gyermekétkeztetést Szekszárd önkormányzata, a megszokott feltételekkel, a szülő, törvényes képviselő kérelmére, kiszállítással. A többi iskolás számára az étkeztetés a tanítási szünetben nem biztosított – tudatta közleményben a megyeszékhely önkormányzata.

Az óvodás és bölcsődés gyermekek részére e két napon is gondoskodnak az étel kiszállításáról, ha korábban a szülő a veszélyhelyzet idejére az ellátási igényt már benyújtotta. Külön kérni az ellátást erre a két napra nem kell.

Amennyiben a szülő a rendkívüli szünet alatt még nem kérte az étkezés biztosítását, a fenti két napra legkésőbb 2020. április 8-án reggel 9 óráig igényelheti a következő telefonszámon és e-mail címen: 20/274 3534, [email protected].

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában