fejlesztés

2020.04.23. 10:00

Elkészült a tamási látogatóközpont

Brunner Mónika

Elkészült az Ökoturisztikai Látogatóközpont. A látványtervtől a kész, egyedülálló, impozáns épületig tartó útról készült fotókat a város hivatalos honlapján lehet megtekinteni. Ugyanitt lehet megtalálni az elérhetőségeket, amelyeken a látogatóközpontban hamarosan megrendezendő eseményekről lehet tájékozódni.

Mint az önkormányzat ismertette, hosszú volt az út idáig, az építkezés egy évvel ezelőtt épphogy csak elkezdődött, de bátran állíthatják, hogy mostanra egy különleges épülettel gazdagodott Tamási és környéke. A természethez és a közvetlen környezetéhez szervesen kapcsolódó épület kirándulócsoportok, iskolai osztályok, turisták fogadására szolgál.

A látogatóközpontban kulturális és ismeretterjesztő bemutatók, interaktív foglalkozások, kiállítások zajlanak majd, valamint minibüfében lehet felfrissülni egy kimerítő túra után vagy közben. Többek között még arról is írtak, különösen fontos volt a számukra, hogy mindezek a szolgáltatások akadálymentesek legyenek, így mindenki számára rendelkezésre állnak majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában