útfelújítás

2020.04.17. 10:30

Májusra elkészülhet a mászlonyi burkolt út

Varga Szilvia

útfelújítás

Fotó: Shutterstock

A veszélyhelyzet egyelőre nem fenyegeti a tervezett projektek megvalósítását 2020-ban Dombóváron. Három olyan kivitelezés indult el a városban, amelyek pályázati forrásból valósulhatnak meg. Az önkormányzat épületének több mint százmillió forintos energetikai korszerűsítése indult el március végén és a múzeum belső átalakítását a napokban kezdték meg.

Mászlonyban is elstartolhatott a beruházás. Ezen a településrészen az utakat teszik járhatóvá, megszüntetve ezzel a korábbi áldatlan állapotokat.

Eddig a terület előkészítését végezte a kivitelező, kitisztították az út menti területeket, és elkészültek a csapadékszikkasztó árkok. Jelenleg földmunkák folynak az út nyomvonalán. A kitermelt földet elszállítják, majd az úttestet kővel töltik meg, és folyamatosan tömörítik. A kivitelezés látványosabb része április végén kezdődik. A tervek szerint május első hetében készülhet el a várva várt aszfaltos útburkolat a településrészen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában