Paks

2020.04.01. 09:00

Pályázatot írtak ki közművek fejlesztésére

Hanol Erzsébet

Pályázatot írt ki a paksi önkormányzat helyi útépítési és közműfejlesztési beruházások támogatására. Az érintett ingatlantulajdonosok hozzájárulásával, önkormányzati beruházásban a közforgalom számára megnyitott közutak kiépítése, csapadékvíz-elvezetés, ivóvíz, szennyvíz-közművek és közvilágítás kiépítése a pályázat célja.

Önkormányzati támogatás út- és járdaépítésnél a pályaszerkezet és a tervezett burkolat, valamint az utcai csapadékvíz-elvezetést szolgáló zárt csapadékcsatorna vagy nyílt árok megépítésére, ivóvízhálózat esetén az utcai gerinc-, bekötővezeték megépítésére, szennyvízcsatorna esetén az utcai szennyvíz-gerincvezeték és a bekötővezeték megépítésére, közvilágítás kiépítésére adható.

A pályázatot 2020. június 15-én 10 óráig kell benyújtani 2 példányban a polgármesteri hivatal jegyzői titkárságán. A jelentkezési adatlap és a pályázati kiírás szövege ugyanitt díjmentesen elérhető és letölthető a paks.hu honlapról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában