bemutatkozás

2020.05.14. 15:30

Elkészült a sokszínű Medina imázsfilmje

Tolnai Népújság

Fotó: MW

Szép táj, vendégszerető emberek, sokszínű zenei élet – ezekre az értékekre fókuszál Medina most készült bemutató filmje. Az imázsfilmet, amely Babai István és Vida Tünde munkája, a község weboldalán és YouTube csatornáján lehet megtekinteni.

– Medina jövőjének a kulcsa a múltjában van. Büszkék vagyunk értékeinkre, borainkra, ami összeköt itt élőt, erre látogatót és mindazokra, akik megőrzik, örökítik és továbbadják a következő generációnak – fogalmazott Vén Attila polgármester. A faluvezető szerint településük szépsége, természeti adottságai, az itt lakók vendégszeretete, a sokszínű zenei élete felkeltheti sokak érdeklődését Medina iránt.

– A film készítésével az volt a célunk, hogy mindezekből ízelítőt adjunk a mai internetes fogyasztói szokásokat kiszolgáló módon, egy néhány perces imázsfilm keretében. A két Pakson élő filmessel, Vida Tündével és Babai Istvánnal személyesen is ismerjük egymást, és ismertem, ismertük munkáikat, elsősorban a Tolna megyét bemutató imázsfilmet, ezért kértük őket arra, hogy fessenek képet Medináról filmes eszközökkel – mondta Vén Attila. Elárulta, hogy ez után majd’ egy évig tartó közös munka kezdődött, amely során kikristályosodott a koncepció.

– Az eredmény éppen olyan lett, amilyet elképzeltünk. Egy vendégszerető, értékeit őrző közösség és egy barátságos, szépen fejlődő falu képét tárja elénk a kisfilm, amire nagyon büszkék vagyunk. Reméljük, hogy az itt élőkben, innen elszármazottakban is büszkeséget ébreszt, a falunkat még nem ismerőkben pedig vágyat arra, hogy megismerjék – tette hozzá.

Tíz éve kezdte el a közös munkát Vida Tünde és Babai István. Ezalatt sok szép közös film született, köztük számos imázsfilm is mások mellett Paksról, Dunaföldvárról, Gerjenről, Madocsáról.

Borítóképünk archív felvétel

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában