Szekszárdi Városvédők

2020.05.13. 20:00

Úgy érzik, hiába szólaltak fel eddig

Budavári Kata

2020.05.13 Szekszárd, Szabó Balázs a Szekszárdi Városvédők civil szervezet elnöke sajtótájékoztatót tart a szekszárdi sportcsarnok előtt. Fotó: Makovics Kornél

Fotó: Makovics Kornél

Ismét a Szekszárdi Sportközpont NKft. ügyvezetőjének pályázatával foglalkozott Szabó Balázs legutóbbi sajtótájékoztatóján. A Szekszárdi Városvédők elnöke azt mondta, eddig hiábavaló volt minden megszólalásuk, érdemben nem történt előrelépés az ügyben.

Mint arról mi is beszámoltunk, az egyesület azon a véleményen van, hogy Malomsoki Krisztián, a központ nemrégiben pozícióba helyezett vezetője alkalmatlan posztjára, pályázatát tartalmilag gyengének, a szöveg szerkesztését kritikán alulinak minősítették, eddigi tevékenységéről szintén negatívan nyilatkoznak.

Szabó Balázs úgy véli, a közgyűlés ÉSZ frakciójának tagjai érthetetlen módon foggal-körömmel pártolják az új ügyvezetőt. Ezért úgy döntöttek, pénteken délben a Facebookon nyilvánosságra hozzák a pályázatot, amelyet a városvédők meglátása szerint első pillantásra el kellett volna utasítani.

Szabó Balázs azt gondolja, hogy a pályáztatás csak látszólagos volt, fair eljárásról nem lehet beszélni, és feltételezi, hogy a Malomsokit megszavazó képviselők közül többen el sem olvasták a mostani ügyvezető beadványát. Arról is beszélt, hogy a kormánypárti képviselőkkel sem elégedettek, mert nem tesznek lépéseket a sportközpont igazgatójának elmozdításáért.

Megkerestük Máté Pétert, a Fidesz frakcióvezetőjét, aki elmondta, épp előző nap üléseztek, és arra jutottak, Malomsoki Krisztián alkalmatlan a kft. vezetésére. Ezért arra kérik a polgármestert, mentse fel még próbaideje alatt tisztségéből, és intézkedjen arról, hogy megfelelő személy kerüljön a sportközpont élére.

Borítókép: Szabó Balázs a szekszárdi sportcsarnok előtt szerdán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában