fejlesztések

2020.06.23. 16:20

Az óvoda és a hivatal épülete is megújult Nagyszokolyban

Brunner Mónika

Forrás: Shutterstock

Befejezés előtt áll az önkormányzat épületének energetikai felújítása, valamint az óvoda udvarába az új játékok telepítése Nagyszokolyban.

– A hivatalnál zajló munkáknál már csak a tereprendezés van vissza, az óvoda udvarában pedig egy telepíthető játék érkezésére várunk. Ezen kívül a településen a református egyházközség közösségi teret alakít ki a volt iskola épületében, a temetőben pedig kerítést épít majd. Ezek a költségek ugyan nem az önkormányzatot terhelik, de mindkét utóbbi projekt is hozzánk tartozik – mondta el lapunknak Bors Bálint polgármester.

Hozzátette, az önkormányzat saját erőből cseréltette ki a nyílászárókat a helyi óvoda épületében, körülbelül két és fél millió forint értékben, és az épület bútorzatát, amelynek költsége közel nyolcszázezer forint volt. Emellett már készülnek két táboruk, az ötnapos angol hittantábor és az íjászkalandtábor megtartására július végén, illetve augusztus elején. A járványveszély-helyzet miatt a hittantábort az eddigi három csoport helyett a tervek szerint hat csoportban tartják meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában