Vak Bottyán Gimi

2020.06.22. 19:00

Díjazták diákjaik kimagasló munkáját

Hanol Erzsébet

Forrás: Shutterstock

Fotó: Illusztráció

Érettségi bizonyítványa mellé a paksi Vak Bottyán Gimnázium több végzős diákja az intézmény valamely elismerését is átvehette. A díjazottak névsorát az iskola honlapján tették közzé. A Vak Bottyán Emlékéremmel Hermán Juditot, Domonkos Ádámot, Kovács Kíra Diánát, Szabó Adélt és Bognár Rékát ismerték el, a Bottyán vándorkupát Kertész Milán kapta. Ő kimagasló sporteredményeiért a Szentesi Alajos-díjat is átvehette, akárcsak Antóni Csenge.

A Dr. Bekker Zsuzsanna-díj büszke tulajdonosa lett Gloria Scholae Universalis kategóriában Feczer Zsóka, Haaz Gréta, Strobl Emma és Paczolay Janka, míg Pro Linguam Dicendo kategóriában Szilassy Panna. Pupp Bence a Palágyi Menyhért-díjat vehette át reál kategóriában. Pákolitz István-díjban részesült Bagócsi Bátor, Ritter Kíra Réka, Feil Gréta és Miskolczi Milán. Reál kategóriában Kovács Kíra Diána, humán kategóriában Hermán Judit vehette át a Tarisznyás Györgyi-díjat.

Diákként a diákokért elismerést kapott Debreceni Virág, Payer Antónia, illetve Bognár Réka.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában