babaklub

2020.06.29. 19:10

Tizennégyen jöttek el a klubba

Foray Nándor

Fotó: Mártonfai Dénes

Megtartotta szezonzáró összejövetelét a Gyermekkönyvtár Mazsola Könyvtári Babaklubja. A maszkviselés kötelezettsége sem kedvetlenítette el a családokat, tizennégy vendég, hét baba és hét mama jött el.

Tíz órától Kovácsné Szabó Lívia gyermekkönyvtáros közös mondókázást, éneklést, mesélést és játszást kínált a látogatóknak. A Vajaspánkó című történet hangzott el. Fél tizenegyre előadó is érkezett, aki a járvánnyal és az évszakkal kapcsolatos helyzetről beszélt.

Azt javasolta a szülőknek, strandra ne vigyék gyereküket. Egyrészt mert a járvány még tart, Romániában és Szerbiában nőtt a fertőzöttek száma. Másrészt hirtelen köszöntött be a nyár, erős az UV-sugárzás. A pici pillanatok alatt lepirul, napszúrást kaphat. A szülőnek figyelnie kell megfelelő bőrvédelmére, 50+ faktorú krém ajánlott. A kézmosás, fertőtlenítés fontos, a száj és orr eltakarása is elvárt minden hivatalos helyen.

Nemes Rita a Gyermekkönyvtár vezetője elmondta: júliusban koncertet szerveznek, és szeptemberre is vannak már programterveik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában