vetélkedő

2020.07.17. 16:20

Játékos feladatokat oldottak meg a gyerekek

Hanol Erzsébet

Forrás: Beküldött fotó

Romanapot tartottak az elmúlt hétvégén Sárszentlőrincen, amelyre a Területi Kisebbségi Kapcsolattartó Munkacsoport tagjai, valamint a Paksi és a Tamási Rend­őrkapitányság munkatársai is meghívást kaptak. Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy Bíró Ilona Mária rendőr főtörzsőrmester és Szalai Ágnes megelőzési előadók közösségi szolgálatos diákok segítségével bűn- és baleset-megelőzési vetélkedőt szerveztek a gyerekek számára. A játékos állomások között volt olyan, ahol a kerékpár kötelező tartozékait kellett felismerni, vagy éppen leírás alapján felismerni egy csokoládétolvaj fantomképét, valamint részegszemüvegben is oldottak meg feladatokat.

A részegszemüveget is kipróbálhatták az ifjak (Fotó: police.hu)

A baleset-megelőzési játék első helyezettje Vámosi Zoltán József lett, a második Csonka Brigitta, míg a harmadik Horváth Kornél Mátyás. A bűnmegelőzési játék során Lakner Sándor végzett az élen, Bali Dávid Barnabás a második és Lakner Norine a harmadik. A legjobbakat érmekkel jutalmazták, illetve minden részt vevő gyermek kapott ajándékot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában