elismerések

2020.07.07. 18:10

Köztisztviselői napot tartott a dombóvári hivatal pénteken

Varga Szilvia

Fotó: Varga Szilvia

Közel hetven munkatárs vett részt a vetélkedőn és a főzőversenyen Csikóstőttősön, a dombóvári önkormányzat köztisztviselők napja alkalmából szervezett rendezvényén. A Tolna Megyei Önkormányzattól Orbán Attila elnökhelyettes, Hahner Viktória és Tóth Róbert töltötte be a zsűri szerepét és értékelték az elkészített ételeket. Egyértelmű döntés született, a pénzügyi iroda gulyáslevese bizonyult a legjobbnak. A pontvadászatban öt iroda csapata mérkőzött meg. Miközben végigjárták a település főbb kulturális és szabadidős pontjait egy-egy feladatot oldottak meg. A szalmában hamar megtalálták a tojásokat és a tizenhárom kérdésből álló totót is könnyen megoldották. A Hábi tónál gyerekkorukat idéző, fából készült halakat fogtak ki, azonban utólag derült ki, hogy a végeredmény sorrendjét a csizmahajítás határozta meg. Így a polgármesteri és jegyzői iroda közös csapata nyerte el a vándorserleget.

Fotó: Varga Szilvia

Pintér Szilárd polgármester és dr. Szabó Péter jegyző döntése szerint Tóthné Maza Edit, valamint Orbán Imréné Papp Gyöngyi részesült elismerésben és pénzjutalomban több éves megbízható munkája alapján.

Borítóképünkön: Tóthné Maza Edit, valamint Orbán Imréné Papp Gyöngyi részesült elismerésben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában