művészvacsora

2020.07.15. 12:30

Elbúcsúztatták a legendás jelenet egyik címszereplőjét

Steinbach Zsolt

Forrás: Beküldött fotó

Későbbi időpontban, de idén is megrendezte a Mözsi Nyugdíjas Klub a hagyományos „művészvacsoráját”. Ez az a rendezvény, amelyen a klub közel harminc éve minden esztendőben megtartott, nagyszabású farsangi műsorának fellépőit, előadóit köszöntik.

Idén a járványhelyzet miatt későbbi időpontban, július 10-én zajlott az összejövetel a Mözsi Művelődési Házban. Csongrádi Imre, a klub elnöke köszöntőjében elmondta: örül, hogy a vírus nem gyötörte meg a társaságot, és az igazoltan hiányzók kivételével mindenki eljött. Megköszönte a társulatnak – amelynek egyébként maga is tagja – az idei műsort, és reményét fejezte ki, hogy a csapat a továbbiakban is együtt marad, folytatódik a farsangi műsorok hagyománya.

A társulat jelen lévő tagjai a művészvacsorán (Fotó: Domokos Gábor)

A művészvacsora alkalmából elbúcsúztatták a társulat egyik visszavonult tagját, Györök Lajosnét. Ő alakította a műsor egyik legnépszerűbb, szinte legendássá vált, állandó jelenete, a „Juliska-Mariska” egyik címszerepét, Mariskát. De természetesen más szerepeket is eljátszott 28 éves „színészi pályafutása” során.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában