Szekszárd Szülinapja 2020

2020.08.26. 17:00

Piknikkel ünneplik a város szülinapját

Hanol Erzsébet

Forrás: Shutterstock

Szekszárd Szülinapja 2020 elnevezéssel szervez augusztus 29-re esti pikniket a Szekszárd a Mi Városunk Mozgalom. Miként azt az esemény Facebook-oldalán írják, a civil kezdeményezés helyszíne a Vármegyeháza udvara lesz, ahol „ennek a különös, furcsa nyárnak a végén közösen ünnepeljük szeretett városunk születésnapját”. A szervezők azt szeretnék, hogy a résztvevők közösen díszítsék fel lampionokkal a belső udvart, egy hatalmas születésnapi tortáról is gondoskodnak, illetve zene is lesz a beszélgetős este mellé. A Humen Brass Band 18 órától lép fel, utána a Shisha Café Trió, majd a Barbária szórakoztatja a közönséget. A köztes időkben DJ Táborfy gondoskodik a zenéről.

Tekintettel a járványügyi előírásokra és a Vármegyeháza korlátozott befogadóképessége miatt előzetes jelentkezésre van szükség a részvételhez. Ezt a Szekszárd Szülinapja 2020 név alatt elérhető Facebook-eseménynél elérhető felületen lehet megtenni.

A szervezők azt kérik az ünneplőktől, hogy készítsenek és vigyenek magukkal egy lampiont a dekoráláshoz legkésőbb a 17 órai kezdésre. Egy tálca süteményt vagy szendvicset szintén kérnek tőlük, hogy a piknik hangulat jegyében mindenki meg tudja kínálni a szomszédait, barátait. Amire viszont nem lesz szükség az a rosszkedv, „mert ezen az estén piknikezünk, beszélgetünk, örülünk, hogy együtt lehetünk” – áll a közösségi oldalon található kedvcsináló bejegyzésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában